Personlig träning med Christina Froh.

Personlig träning med fokus på muskulära obalanser

Har du återkommande rygg- eller nackbesvär? Har du spända muskler? Får du regelbundet ont i knän, höfter eller rygg när du tränar? Har du instabila höfter? Får du bara kortvariga effekter av kroppsbehandlingar som massage, kiropraktik, naprapati med mera? I så fall kan min individuella träningsrådgivning ge dig de verktyg du behöver för att få en mer balanserad kropp.

Om du har problem med spänningar och smärta kan det bero på att du har muskulära obalanser i kroppen, som gör att du överlastar vissa muskler och jobbar för lite med andra muskler både i vardagen och när du rör på dig. Du kan träna bort dessa obalanser och få en mer fungerande och smärtfri kropp med hjälp av enkla, skonsamma rörelser som du utför regelbundet.

Kroppsanalys och personligt träningsprogram

Är du intresserad av att göra något åt dina fysiska problem är du välkommen att boka en tid med mig. Jag är diplomerad postural tränare enligt Optimum-metoden, som utvecklats av posturalterapeuten, sjukgymnasten och personlige tränaren Marcus Greus.

När vi träffas gör jag en analys av din kroppshållning och bedömer styrkan och rörligheten i dina muskler. Därefter utformar jag ett individuellt träningsprogram, som du utför på egen hand hemma.

Efter 2-8 veckors egen träning kan du träffa mig för en frivillig uppföljning, då vi vid behov tillsammans kan göra de justeringar och tillägg i ditt träningsprogram som krävs för att träningen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Pris för individuell träningsrådgivning inklusive hållningsanalys och träningsprogram: 1 600 kronor

Du kontaktar mig genom att ringa eller skicka ett meddelande via formuläret som finns på min kontaktsida här på webbplatsen.

Bemerbehandling

Visste du att kroppens återhämtningsprocesser vid skador och sjukdomar är direkt kopplade till hur väl cirkulationen fungerar i dina minsta blodkärl?

Med BEMER®-terapi stimuleras pumprörelserna i de minsta blodkärlen, mikrokärlen. Mikrokärlen står för 74 % av det totala blodomloppet. Med ökad cirkulation i mikrokärlen, förbättras transporten av syre och näring ut till organ och vävnader. Dessutom forslas restprodukter från ämnesomsättningen bort efffektivare.

Bemer stimulerar och aktiverar störd mikrocirkulation, vilket har stor betydelse för vår läknings- och återhämtningsförmåga.

Boka självbehandling hos Spa For Hjo

Bemer är en patenterad medicinteknisk utrustning som är godkänd för egenvård. Behandlingstiden är  8-20 minuter. Den är enkel och säker att använda och utan biverkningar. Du ska dock inte använda Bemer om du är transplanterad och äter immunsuppressiv medicin.

Bemer är enkel friskvård, en effektiv insats vid akuta skador och en terapi som ger goda resultat vid kompletterande behandling av kroniska sjukdomar. Effekten av en behandling sitter kvar i kroppen i 12-14 timmar. Du får bäst effekt om du går på behandling minst tre gånger i veckan.

  • Här kommer du inom kort att kunna boka självbehandling via Spa For Hjo

Priset för självbehandling med Bemer är 160 kronor/gång alternativt 1 500 kronor för ett 10-kort.

Obligatorisk introduktion före självbehandling

Innan du beställer självbehandling med Bemer måste du beställa en introduktionstid hos mig, telefon 0702-11 86 09. Du kan även kontakta mig via min kontaktsida här på webbplatsen. Introduktionen tar cirka 45 minuter och under den tiden får du lära dig hur du använder Bemerutrustningen, fylla i en hälsoenkät och så får du tillgång till en personligt anpassad behandlingsplan.

Pris för Bemerintroduktion: 750 kronor

Assisterad behandling

Du bokar även assisterade behandlingar vid akuta skador samt behandlingsuppföljning hos mig på telefon 0702-11 86 09 eller via min kontaktsida här på webbplatsen. Du kontaktar även mig om du vill prova på en Bemerbehandling.

Pris för assisterad behandling: 500 kronor
Pris för behandlingsuppföljning: 500 kronor
Pris för prova på-behandling: 250 kronor

Kontakt


Christina Froh – 0702-11 86 09