Personlig träning med Christina Froh.

Personlig träning med fokus på muskulära obalanser

Har du återkommande rygg- eller nackbesvär? Har du spända muskler? Får du regelbundet ont i knän, höfter eller rygg när du tränar? Har du instabila höfter? Får du bara kortvariga effekter av kroppsbehandlingar som massage, kiropraktik, naprapati med mera? I så fall kan min individuella träningsrådgivning ge dig de verktyg du behöver för att få en mer balanserad kropp.

Om du har problem med spänningar och smärta kan det bero på att du har muskulära obalanser i kroppen, som gör att du överlastar vissa muskler och jobbar för lite med andra muskler både i vardagen och när du rör på dig. Du kan träna bort dessa obalanser och få en mer fungerande och smärtfri kropp med hjälp av enkla, skonsamma rörelser som du utför regelbundet.

Kroppsanalys och personligt träningsprogram

Är du intresserad av att göra något åt dina fysiska problem är du välkommen att boka en tid med mig. Jag är diplomerad postural tränare enligt Optimum-metoden, som utvecklats av posturalterapeuten, sjukgymnasten och personlige tränaren Marcus Greus.

När vi träffas gör jag en analys av din kroppshållning och bedömer styrkan och rörligheten i dina muskler. Därefter utformar jag ett individuellt träningsprogram, som du utför på egen hand hemma.

Efter 2-8 veckors egen träning kan du träffa mig för en frivillig uppföljning, då vi vid behov tillsammans kan göra de justeringar och tillägg i ditt träningsprogram som krävs för att träningen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Du kontaktar mig genom att ringa eller skicka ett meddelande via formuläret som finns på min kontaktsida.

Kontakt


Christina Froh – 0702-11 86 09