Anmäl dig till Ta Forms våryoga

Affisch_majyoga2019_TaForm

Är du nyfiken på att prova på yoga, som bidrar till att du förbättrar din hållning och blir av med spänningar och smärta? Vill du lära dig enkla avspännings- och återhämtningstekniker? Vill du förbättra din balans och bli starkare och smidigare?

Då är du hjärtligt välkommen att delta i Ta Forms våryoga, som äger rum på Spa For Hjo på Skövdevägen 19 kl. 19.45-21.15 den 15 april, 29 april, 6 maj och 13 maj.

Yogan som erbjuds kallas för postural yoga. Det är en mjuk och skonsam yogaform som passar de flesta, även dig som har en del smärta och spänningar i kroppen. Yogapassen består av enkla, stärkande yogaövningar, avslappningsövningar och andningsövningar, som löser upp spänningar och bidrar till att ta bort muskulära obalanser i kroppen. Övningarna utförs liggande, sittande och stående.

Hållningsförbättrande yoga

Den bärande tanken i den posturala yogan är att du steg för steg ska förbättra din hållning genom ökad kroppsmedvetenhet och rörelsekontroll. Du kommer att få bättre kontakt med dina djupa, stabiliserande muskler och dina viktbärande leder kommer efter hand att hamna i mer gynnsamma positioner.

I den posturala yogan använder vi väggar, golv, stolar, block, bälten, bolster, filtar och mjuka pilatesrullar för att du som deltagare ska kunna utföra alla övningar på ett kontrollerat sätt som känns bra för dig.

Pris: 480 kronor för 4 pass, 360 kronor för 3 pass eller 130 kronor per gång. Du som bokar 3-4 pass har alltid förtur om ett pass blir fullbokat.

Intresserad? Kontakta Tina Froh på telefon eller SMS 0702-11 86 09 eller via mail taform@froh.se.

Dela denna sida