Föreläsning: Bemer & mikrocirkulation

Informationsblad om föreläsningen "Bemermetoden - patenterad behandling som förbättrar cirkulationen i kroppens minsta blodkärl"

Visste du att kroppens återhämtningsprocesser vid träning, skador och sjukdomar är direkt kopplade till hur väl cirkulationen fungerar i dina minsta blodkärl?

Med den patenterade BEMER-tekniken stimuleras pumprörelserna i kroppens minsta blodkärl, våra mikrokärl. Mikrokärlen står för 74% av det totala blodomloppet. Med ökad cirkulation i mikrokärlen, förbättras transporten av syre och näring ut till organ och vävnader. Dessutom forslas restprodukter från ämnesomsättningen effektivare bort. Det gör att kroppen återhämtar sig snabbare efter träning, skador och sjukdomar.

Under årets hälsovecka har sjukgymnasten Lena Rydqvist en timslång föreläsning tillsammans med Tina Froh på Ta Form om vad mikrocirkulation är och hur den påverkar din hälsa, om Bemertekniken och hur du får tillgång till den. BEMER® är enkel att använda och du kan behandla hela kroppen eller lokala problemområden, hemma, på jobbet eller på en friskvårdsanläggning. Efter föreläsningen är det fritt fram att testa Bemer-behandling.

Tid: Lördagen den 27 juli kl. 10.00-12.00
Plats: Lilla Park, Kulturkvarteret Pedagogien, Hjo

Lena Rydqvist är leg. sjukgymnast på Fyskliniken i Linköping och har mångårig erfarenhet av mikrocikulationens betydelse för friskvård, rehabilitering och läkning. Tina Froh har varit gruppträningsledare, gruppträningsutbildare och coachat människor inom träning och hälsa i 35 år. I höst planerar hon att erbjuda Bemerbehandling i Hjo.

Dela denna sida