Bemerinfo den 3 december

Bemerinbjudan_allman_Hjo191203

Vill du veta mer om betydelsen av bra cirkulation i kroppens minsta blodkärl? Vill du få information om och prova på Bemerbehandling, en patenterad medicinteknik som förbättrar mikrocirkulationen och som kan användas både som egenvård i hemmet, som friskvård på arbetsplatser och i behandlande syfte hos terapeuter och hälsoföretag? Då är du varmt välkommen till Hjo Missionskyrka tisdagen den 3 december kl. 18.00-20.00.

Under kvällen kan du lyssna till en föreläsning om Bemermetoden, prova på Bemerbehandling och ställa frågor till leg. sjukgymnasten Lena Rydqvist som har många års erfarenhet av mikrocirkulationens betydelse för friskvård, rehabilitering och läkning. Vi bjuder på hälsofika!

Anmäl dig senast den 29 november till Anna Sunnergren, annasandrum@gmail.com.

Vill du veta mer? Ring 0735-00 22 82 eller 0702-11 86 09

Föreläsning och frågestund för terapeuter

Arbetar du med friskvård eller hälsa? Vill du veta mer om hur du blir Bemerpartner och hur du kan använda Bemer som friskvård på företag och som komplement till andra behandlingar i din verksamhet? Ta då tillfället i akt och delta i den Bemerträff med Lena Rydqvist som arrangeras för terapeuter i Hjo Missionskyrka kl. 15.30-17.30 den 3 december.

Anmäl dig senast den 29 november till Anna Sunnergren, annasandrum@gmail.com.

Vill du veta mer? Ring 0735-00 22 82 eller 0702-11 86 09

Bemerbehandling på Spa For Hjo i december

Från och med i december så kommer Ta Form erbjuda Bemerbehandling på Spa For Hjo. Vill du prova en behandling som tar max 20 minuter kostar det 250 kronor. Du får emellertid bäst effekt av Bemerbehandling om du genomför ett antal behandlingar under en kortare eller längre tid. Därför erbjuds 10-kort för egenbehandling. Innan du köper ett 10-kort behöver du boka ett startmöte med Tina Froh, där du beskriver din problembild, får ett personligt utformat Bemerbehandlingsprogram och en genomgång av hur du använder Bemertekniken. Därefter bokar du egenbehandling via Spa For Hjo. Information om bokning av Bemerbehandling läggs ut i början av december.

Dela denna sida