Boka individuell träningsrådgivning

träningsrådgivning

Har du återkommande rygg-, nack-, höft-, knä- eller fotbesvär? Har du spända muskler? Får du regelbundet ont i knän, höfter eller rygg när du tränar? Har du instabila höfter? Får du bara kortvariga effekter av kroppsbehandlingar som massage, kiropraktik, naprapati med mera? Är du intresserad av att göra något åt dina fysiska problem är du välkommen att boka en tid med mig. 

Jag är utbildad postural tränare enligt Optimummetoden (optimum-metoden.se) och har själv åtta års erfarenhet av postural träning.

När vi träffas gör jag en analys av din kroppshållning och bedömer styrkan och rörligheten i dina muskler. Därefter utformar jag ett individuellt träningsprogram, som du utför på egen hand hemma.

På grund av den pågående coronapandemin har jag inga fastställda tider för individuell träningsrådgivning. Kontakta mig via kontaktformuläret här på webbplatsen eller via telefon/SMS 0702-11 86 09. Jag har inte alltid möjlighet att svara i telefon, men talar du in eller skickar ett meddelande till mig så ringer jag upp så fort jag har möjlighet.

Varmt välkommen!

Dela denna sida