Nyhet – Bemerbehandling

PowerPoint Presentation

Sedan den 14 april 2020 erbjuds Bemerbehandlingar på Spa For Hjo. Med Bemer®-terapi stimuleras pumprörelserna i kroppens minsta blodkärl, våra mikrokärl, vilket påverkar vår läknings- och återhämtningsförmåga på ett positivt sätt.

Bemer är en patenterad medicinteknisk utrustning som är godkänd för egenvård. Behandlingstiden är 8-20 minuter. Utrustningen är enkel och säker att använda och utan biverkningar. Bemer är enkel friskvård, en effektiv insats vid akuta skador och en terapi som ger goda resultat vid kompletterande behandling av kroniska sjukdomar. Effekten av en behandling sitter kvar i kroppen i 12-14 timmar. Du får bäst effekt om du går på behandling minst tre gånger i veckan.

Du ska inte använda Bemer om du är transplanterad och äter immunsuppressiv behandling eftersom immunförsvaret stimuleras av behandlingen. Detsamma gäller om du har ett aktivt medicinskt implantat ( t ex. pacemaker, defibrillator, hjärnstimulator eller muskelstimulator) eller ett implantat som är avsett för att dosera mediciner (t ex. insulinpump). Orsaken till detta är att de elektromagnetiska fält som skapas i Bemer-behandlingssystemet kan orsaka störningar i den typen av medicinteknisk utrustning.

Introduktion och självbehandling

Både självbehandling, som du bokar genom Spa For Hjo, och assisterade behandlingar erbjuds. För att kunna gå på självbehandling, då du själv sätter igång utrustningen efter att ha anmält dig i receptionen på Spa For Hjo, behöver du beställa en introduktionstid hos mig, Tina Froh på Ta Form. Introduktionen tar cirka 45 minuter och under den tiden får du lära dig hur du använder Bemerutrustningen, fylla i en hälsoenkät och så får du tillgång till en personligt anpassad behandlingsplan. Du bokar introduktionen via telefon 0702-11 86 09 eller via kontaktformuläret på den här webbplatsen.

Priser:

  • Bemerintroduktion – 750 kronor
  • Självbehandling, enstaka tillfälle – 160 kronor
  • Självbehandling, 10-kort – 1 500 kronor

Assisterad behandling

Vill du boka en assisterad behandling för att få hjälp med att behandla en akut skada, följa upp en genomförd självbehandlingsperiod (behandlingsuppföljning) eller vill du prova Bemer-tekniken så är du också välkommen att kontakta Tina Froh via telefon 0702-11 86 09 eller via kontaktformuläret på den här webbplatsen.

Priser:

  • Assisterad behandling vid akut skada – 500 kronor
  • Bemeruppföljning – 500 kronor
  • Prova på-behandling – 250 kronor

Dela denna sida