Hemträning istället för yogapass

01_dynamisk_utthita_trikonasana

Ta Forms yoga får avslutas i förtid på grund av den pågående Coronapandemin. Alla som har deltagit i vårens yoga kommer inom kort att få tillgång till fyra hemträningspass istället. Beslutet om att erbjuda hemträningspass istället för fysiska yogapass har fattats för att motverka onödig spridning av Coronaviruset.

När Coronapandemin startade var planen att kunna skjuta fram yogaterminen ett antal veckor och avsluta den i maj istället för i april.  Tyvärr har smittspridningen sedan dess blivit allmän även i Skaraborg, så det vore inte ansvarsfullt av mig att erbjuda fysiska yogapass i nuläget.

Som kompensation för de uteblivna träningspassen kommer du som yogadeltagare att få tillgång till fyra filmade hemträningspass istället.  Jag kommer att börja producera yogafilmerna inom kort och distribuera dem till dig via länkar i mail.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig, Tina Froh, via telefon 0702-11 86 09.
Detsamma gäller om du som inte deltagit i vårens yoga är intresserad av att köpa ett eller flera av mina hemträningspass. De kommer att kosta 150 kronor/styck. Självklart erbjuds de kostnadsfritt till dig som betalt vårens terminsavgift.

Dela denna sida