Utbildning och föredrag om träning med Christina Froh

Inspirerande kunskapsspridning med genomtänkt pedagogik

Att arbeta som utbildare och föreläsare är något av det roligaste jag vet. Jag tycker att det är en spännande utmaning att förmedla kunskap på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Dessutom älskar jag dynamiken som uppstår när en grupp människor samlas för att lära sig något nytt eller fördjupa sina kunskaper tillsammans.

Jag har arbetat som gruppträningsutbildare inom Gymnastikförbundet sedan 1994. Det betyder att jag har haft förmånen att sprida kunskap om genomtänkt träning till hundratals gruppträningsledare samtidigt som jag kunnat ge dem de verktyg och den coachning de behöver för att kunna skapa och leda gympapass och andra typer av gruppträningspass.

Jag håller regelbundet i Gymnastikförbundets baskurs för gruppträningsutbildare och utbildningarna Funktionell styrketräning med core och Seniorträning.

Föreläsningar och workshops om allsidig träning för alla

En av mina främsta drivkrafter när det gäller träning är att sprida kunskap om hur kroppen fungerar rörelsemässigt och få människor i olika åldrar att både inse hur viktigt det är att röra på sig och få dem att vilja göra det.

Jag har genom åren hållit föreläsningar och workshops om hur man undviker belastningsskador på jobbet, hur föräldrar och lärare kan inspirera barn att röra sig mer i vardagen, hur man bör träna för att hålla sig skadefri och hur man gör för att träna bort muskulära obalanser, muskelspänningar och muskulärt betingade hållningsfel.

Exempel på föreläsningar och workshops som jag erbjuder:

  • Naturlig andning – din väg till avspänning och bättre muskelfunktion
  • Träna med förstånd – om konsten att utmana sig själv på ett balanserat sätt
  • Från låst läge till fungerande kropp – så jobbar du bort muskulära obalanser
  • Kroppsmedvetenhet och rörelseglädje – så får du dina kollegor att vilja röra sig och må bättre
  • Så skapar du enkla träningspass för dina kollegor
  • Vardagsyoga för alla – en workshop där du får kunskap om fördelarna med yoga och får lära dig två pausyogaprogram med stol, som i stort sett vem som helst kan utföra var som helst, när som helst.
  • Vardagsstyrketräning – en workshop där du fördjupar dina kunskaper om fördelarna med styrketräning och får lära dig hur du skapar enkla styrkepass för dig själv, dina vänner och dina kollegor som gör att ni klarar vardagen bättre.
Skräddarsydda föreläsningar och workshops
i kombination med yoga eller träningspass

Är du intresserad av en skräddarsydd föreläsning eller workshop om träning för en specifik målgrupp så är du välkommen att höra av dig till mig så kan vi diskutera oss fram till ett lämpligt upplägg och innehåll. Om det passar kan jag även köra ett gympapass, ett styrkeinriktat träningspass eller ett yogapass i anslutning till en föreläsning eller workshop.

Du kan ta kontakt med mig genom att ringa eller skicka ett meddelande via formuläret som finns på min kontaktsida.

Kontakt


Christina Froh – 0702-11 86 09